AK Parti’de,  Temayül Heyecanı

AK Parti’de, Temayül Heyecanı

14 Mayıs Seçimleri öncesi siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. Aday adaylığı müracaatları devam ederken AK Parti’de temayül heyecanı yaşanacak.

A+ A-

14 Mayıs Seçimleri öncesi siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. Aday adaylığı müracaatları devam ederken AK Parti’de temayül heyecanı yaşanacak. Temayül yoklamasında 160 kişinin oy kullanacağı öğrenildi. 


AK Parti’de yarın sona erecek aday adaylığı müracaatının ardından Cumartesi günü temayül yoklaması yapılacak.  Yapılacak olan temayülde il yönetim kurulu üyeleri Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları oy kullanacak.


Genel seçimlerin 14 Mayıs'ta yapılacak olması ve sürecin kısa olması nedeniyle AK Parti Genel Merkezi'nin Kırıkkale ve tüm illerde milletvekili aday adayları için temayül yoklamasını nasıl ve hangi yöntemle yapılacağı da belli oldu. AK Parti'de milletvekili aday adaylığı ile ilgili başvuru sürecinin tamamlanması sonrası, temayül yoklamaları yapılacak. Edindiği bilgilere göre, AK Parti milletvekili aday adayları için, temayül yoklamasını daha önce uygulanan metod ile yapmayacak. 

Seçim sürecinin kısa olması sebebiyle AK Parti Genel Merkezi'nin tüm illerde temayül yoklamalarını online olarak yapacak. Online olarak gerçekleştirilecek temayül yoklamasının ise, milletvekili aday adaylarının son başvuru tarihi olan 22 Mart’ın ardından Cumartesi gerçekleştirecek. Temayül yoklamasında 160 kişinin oy kullanacağı öğrenildi. 


AK Parti, AK Parti Aday, Temayül, Ak Parti Temayül, AK Parti Genel Merkez, Ak Parti Adayları, 







 


Bu haber toplam 765 defa okunmuştur